Как да си поискаш?

Здравейте, мъже! Благодаря, че се отбихте.

Съществува страхотен трик, с който мигновено можеш да разгорещиш която и да е жена. Без да се налага да и говориш мръсно или да я докосваш. Можеш до толкова да я възбудиш и заинтригуваш, че в един момент с палава усмивка тя да попита „Някъде наблизо ли живееш?“

Номерът се състои в задаването на подходящите въпроси, които да стимулират въображението и. Ето два такива примера:

1. „На кое ново и необичайно място би искала да го направиш?“

2. „Кой известен мъж смяташ за най-привлекателен? Представи си, че сега той мине през вратата. Как би го изкушила?“

Щом започне да се чуди как да ти отговори, нейната фантазия ще се развихри. Тя ще изпита емоциите, за които говорите и ще почувства сексуална възбуда.

С кой мислиш тя ще свърже тези вълнения, след като в момента случайно точно ти си нейната компания? Този метод е ненатрапчив и изключително ефективен. Изпровай го като част от свалката и по-обширния разговор с момиче, което намираш за привлекателно.

Коментирай и харесай Коуч Тео във фейсбук, за да видиш първи новите публикации. Сподели с приятели, които биха могли да извлекат нещо полезно за живота си. Благодаря ти!

Публикувано от

Теодор Новаков психолог

Мисията ми е да помогна на хората да развиват социални умения, здравословни взаимоотношения и утвърждават своята автентичност.

8 коментара към “Как да си поискаш?”

 1. Това е абсурд да проработи! Особено пък „мигновено“ и „която и да е жена“. Това по-скоро би разгорещило мъж.
  Жените принципно не се възбуждат от визуални представи за чужди мъже, нито от „дай да го направим на някое по-различно място“. Второто дори ги плаши и да – те разбират намека. Жените обичат интимност на първо място между четири стени, на сигурно място, на саме с него. А ако той я е докарал до там, да иска и на други места, то той е специален и няма нужда да се чуди вече как да си поиска.
  Поздрави, Ана.

  Liked by 2 people

 2. Здравей, Ана. Благодаря за споделеното мнение!

  Нека припомня, че специално тази статия е насочена най-вече към мъже. И то към такива, които имат несигурност в изразяването на своята сексуалност (май прави 95% от нас). Разбира се, текстът може да е полезен и за жени, които се чувстват привлечени към същия пол 😉

  Основната идея тук е, че ние, мъжете, сме задължени (поне с думи) да внесем сексуалност в още първия разговор след запознанството. Защото иначе жената, например ако си ти, не би го направила. И ако бързо ти стане скучно, просто ще решиш, че този мъж е скучен.

  Необходимо е, за да стане ясно на всички, че няма да има приятелство, а евентуално нещо по-различно. Та в този смисъл, след 20-30 минути сладки приказки и опознаване някоя от тези реплики би била подходяща. След като вече има направени 1-2 по-безобидни комплимента.

  Ако тя си тръгне възмутена, значи нашето момче никога не е имало шанс. Ако остане, значи разбира в каква посока ще вървят взаимоотношенията. Щом се чувства некомфортно, тя винаги може да си каже.

  Надявам се успях да внеса яснота.
  Сърдечни поздрави!
  Коуч Тео

  https://www.facebook.com/coachteobg

  Харесвам

 3. Истината е, че жените си разделят мъжете на 3: едни с които искат да са и приятели и любовници; едни с които искат да са само приятели; едни с които не искат да имат нищо общо. В зависимост от това в коя категория попада мъжът, се подразбира, дали примера е неадекватен.
  А това в коя от трите категории ще попадне човек е всъщност от значение дали ще те огрее или не.

  Liked by 1 person

 4. Насочеността на статията не е аргумент, нищо че се напъва да мине ако не за такъв, то поне за прилично антре на постинга- отговор. Но да видим нататък: „Основната идея тук е, че ние, мъжете, сме задължени (поне с думи) да внесем сексуалност в още първия разговор след запознанството“ Съгласна. Жената трябва да е „известена“. И този номер (както го наричаш) работи. Това, което ти – не се съмнявам – знаеш, но си пропуснал да споменеш на аудиторията си, че сработва само при определен тип жени и при определени обстоятелства. Ако мъжът е преценил правилно – ОК. Ама не е ли успял, е равносилно да го бутнеш неумеещ да плува от кея в прелестните води на акватория, където акостират големи круизъри, движат се малки увеселителни корабчета, лодки и джетове. Забавно, отстрани.
  Вместо да ги утешаваш, че щом жената си тръгне, значи никога не са имали шанс, по добре ги научи правилно и навреме да преценяват жената, респ. правилно да ползват инструментите, с които разполагат, както и да следят невербалните сигнали, които подава потенциалният партньор в отговор.
  Съгласна съм, че лекотата, дори елегантността в свалката, се учат и което не става сто пъти, става на сто и първия път. Но за да не са чак пък сто неуспешните опити, нужно е елементарно познаване на жените 😉

  Liked by 1 person

 5. Тео, писанията ти са направо вредни за мъжете, които биха последвали съветите ти или целта ти е да бъдат травмирани. Посмях се, но ми стана и тъжно защото си много далеч от истината както за жените, така и за мъжете.

  Liked by 1 person

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s